Vinterlekene 2017

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye koster billetten?

Billett 1 koster 1465 kroner, og billett 2 koster 1465 kroner. Du må ha både billett 1 og billett 2 for å kunne delta på årets BTS Vinterleker. Billett 1 kan selges videre, men det kan ikke billett 2.

Må vi ha kjøpt billett 2 før vi kan sende inn hytteønsker?

Dere må ikke ha kjøpt billett 2 før dere sender inn hytteønsker da fristen for billett 2 er 31. desember. Dere må selfølgelig ha billett 2 for å få inngang på BTS Vinterleker, og dere kan ikke selge billett 1 videre om dere har sendt inn hytteønsker med deres navn på.

Hvor mange er det plass til på de ulike hyttene?

Dette er hyttene vi har i år:
– Fire 18-mannshytter
– Tolv 11-mannshytter
– Elleve 10-mannshytter
– Tolv 9-mannshytter
– Seksten 8-mannshytter
– Atten 6-mannshytter
– Ti 4-mannshytter

Kan folk fra andre skoler vere med?

Vi har opnet tilgang til andre skoler i år! Har dere venner fra andre skoler som ikke vil gå glipp av vinterfesten er det bare å få med de også!

Jeg finner ikke billetten min! Hva gjør jeg?

Billetten kan ha havnet i søppel/spam på e-mail kontoen din. Sjekk denne så finner du den mest sannsynlig. Har du slettet den kan du sende oss en melding så vil vi gi deg referansekoden din.

Vi er fire som vil sove sammen på hytte, kommer vi til å bli delt opp på ulike hytter om vi ikke fyller hytten?

Vi skal gjøre alt vi kan for at alle skal få sove med dem de vil. Jo før dere sender inn hytteønsker jo lettere blir dette. Det kan hende vi kombinerer to «gjenger» på samme hytte, som gir dere en god mulighet til å få nye venner!