Profilering

BTS Markedsføring

Ansvarlig for å spre det gode budskap om BTS.

BTS Foto

Tar bilder for BTS.

BTS Bil

Administrer BTS-bilen, kalt «Petra».

Om Profilering

Profileringsavdelingen i BTS er ansvarlig for markedsføring opp mot studentene ved HVL Bergen. Avdelingen består av undergruppene BTS Markedsføring, BTS Bil, og BTS Foto. BTS Markedsføring har ansvar for denne nettsiden, samt en rekke andre tiltak for å spre informasjon om BTS. BTS Bilen ordner med utlån av bilen. BTS foto gjør som navnet sier, de fotograferer på vegne av BTS og for BTS.

BTS Markedsføring

Markedsføring

Markedsgruppen er ansvarlig for den interne markedsføringen og retter oss mot studentene ved Høgskolen på Vestlandet, nærregion Bergen. Gruppen jobber for at folk på høyskolen vet om BTS, hvilke arrangementer du kan delta på, hva vi kan tilby og generell promotering.

Markedsføringsgruppen består av leder som har hovedansvaret for profileringsgruppen, webansvarlig som tar seg av nettsiden og sosiale medier, og grafisk designer som jobber med ulike oppdrag. Grafisk har også en egen arbeidsgruppe som står til disposisjon. I tillegg har vi en egen økonomiansvarlig som jobber for både markedsgruppen, bil og foto.

English:
The marketing group is responsible for the internal marketing and targets the students at Western Norway University of Applied Sciences, campus Bergen. We are making sure every students know what BTS is, what events you can attend, what we can offer and general promotion.


face_4

Hilde Eikeland BergstrømLeder

face_4

Ludvig OsØkonomiansvarlig

face_4

Magnus Ødegård BergersenWebansvarlig

face_4

Ådne SiqvelandGrafisk designer

BTS-bil

BTS Bil

I BTS er vi så heldige at vi disponerer vår egen varebil. Bilen er en Toyota Hiace, bedre kjent som Petra. Mange er redd for at Petra plutselig, en dag skal bryte sammen. Men behandler en Petra fint, gir hun dobbelt tilbake, minst! Bilen kan brukes av alle som skulle ha behov for en litt større bil for å flytte noe, eller noen. Bilen blir i hovedsak brukt av studenter og privatpersoner, men linjeforeninger får en liten rabatt dersom de har avtale med oss.

BTS Bil har to ansvarlige; én utleieansvarlig og én teknisk ansvarlig. Jobben til utleieansvarlig er å organisere hvor bilen er til enhver tid, ta imot bestillinger og være kontaktperson. Av og til kan det oppstå tekniske problemer med bilen, bilen må inn på service, eller gjennomføre en EU-kontroll. Da tar teknisk ansvarlig over, og fikser alt som må fikses.

face_4

Einar BarkvedUtleieansvarlig

face_4

Tommy Steindal TobiassenTekniskansvarlig

BTS Foto

BTS Foto

Hva er BTS Foto?

BTS Foto er en foto/video interessert undergruppe som driver med fotografering og filming ved Høyskolen på Vestlandet, Campus Kronstad. Vi er opptatt av å spre fotointeresse ved høyskolen, samt skape et sosialt samhold med andre medstudenter som liker å drive med fotografering/film på fritiden.

BTS Foto består av to verv, leder og medlem, samt en arbeidsgruppe på 3-4 personer. Vi arrangerer fotokvelder en gang i uken, der vi deler kunnskap, ferdigheter og fotoglede med studenter ved Høyskolen. Vi er også å finne på ulike arrangementer for BTS for å kapre minner, gode stunder og den gode stemningen.

face_4

Andreas Nilsen LandøyLeder

face_4

Julie MarthinussenMedlem