_MG_5672

Kjernestyret

Kjernestyret i BTS står for den daglige kjernedriften av organisasjonen. Vi driver med daglig drift som økonomi, samarbeid eksternt og markedsføring.


_MG_5586

Markedsgruppen

Markedsgruppen jobber BTS sin overordne markedsførinsstrategi, samt avtaler med bedrifter om sponsing og annet samarbeid.


_MG_0486

Næringslivsutvalget

Næringslivsutvalget jobber tett mot næringslivet for å skape kontakt mellom studentene og arbeidslivet. Vi arrangere blant annet karrieredagen på HiB hvert år.


IMG_5793

Vinterlekene

Vinterlekene, årets feteste og villeste fest! Turen og festen du ikke vil gå glipp av finner sted på Hemsedal. I 2016 deltok nesten 1000 studenter fra HiB på turen.


_MG_0319

Regulatoren

Under regulatoren finner du grupper som viderefører BTS gamle tradisjoner, som ordensrådet og prosesjonskomiteen. I nyere tid har også BTS-Bryr seg blitt en del av regulatoren.


_MG_5672

BTS Invest

BTS Invest er aksjegruppen på HIB. Gruppen driver med aksjeanalyse og forvalter et fond på vegne av BTS. Arrangerer årlig aksjekveld samt åpne møter.


_MG_5836-2

BTS Events

Events fokuserer på å arrangere sosiale arrangementer for alle studentene ved Høgskolen i Bergen. Vi driver tett samarbeid med Kronbar, HiB, linjeforeningene på HiB og Bergen servering.


_MG_5854

Hibi

HiBi, Høgskolen i Bergen Idrett, er drevet av og for studenter, og tilbyr et mangfold av idretter med i dag til sammen 16 idrettslag.


_MG_0884

BTS Media

Media dekker flere spennende aktiviteter, som fotgruppe, video, e-sport, brettspill og Tvistdotten. Media arrangerer ukentlige samlinger for disse interessene.


_MG_5836-2

BTS Musikk og underholdning

BTS Musikk og Underholdning samler de musikalske og sceniske gruppene våre. Her finner du Bandkomiteen, Teknolikken, Rebellium og Høgskolerevyen. Undergruppen for deg som ønsker å drive på med noe musikalsk eller scenisk.