Fordelsavtaler

Boblefotball

Boblefotball er en helt ny og morsom aktivitet som kan spilles av alle! Denne aktiviteten byr på mye fart, sprett og moro – samtidig som du får deg en god treningsøkt! Boblefotball er et fotballspill hvor man befinner seg inne i spretne, oppblåsbare bobler som dekker spilleren fra livet og opp.
Studentene ved HVL får 20% rabatt ved bestilling av timebooking ved fremvisning av gyldig studentbevis.
En time i Bergen Boblefotballs idrettshall inkluderer:
– 10 bobler
– Halleie
– Badstue
– Musikkanlegg
– Garderober/dusj
– Fotball
– Vester

Det er også muligheter for serveringsrom m/pizzabestilling.
For mer informasjon og booking: www.bergenboblefotball.no
Telefonnummer: 47 61 94 23
Epost: post@bergenboblefotball.no

Pizzabakeren

Alle organisasjoner og linjeforeninger som har avtale med BTS får bruke storkunde avtalen med Pizzabakeren. For mer info om hva denne avtalen går ut på ta kontakt med Eksternansvarlig i BTS på marked@bergents.org eller 91616670. Pizzabakeren har også rabatter til alle studenter ved fremvisning av gyldig studentbevis. Du får valgfri stor pizza til 159,-. (NB! En pizza per studentbevis)

Wahwah

Wahwah sitt nye studenttilbud, Get Ritsj, gir ALLE studenter ved HVL 30% rabatt på voksing, vippe-extensions og forming av bryn. I tillegg gir Get Ritsj-kortet 15% rabatt på alle andre Wahwah-behandlinger. Første gang du bruker Ritsj-kortet får du en velkomstpakke som gir deg 60% rabatt på all skjønnhetspleie inkl. fire utvalgte hudpleieprodukter. Wahwah har studioer på Kløverhuset, Xhibition, Lagunen og Åsane storsenter.

Behandlinger med studentrabatt er tilgjengelig på faste tider og faste dager, og må bestilles på telefon 55 11 80 00. Der får du vite neste ledige time.

PS: Husk gyldig HVL studentbevis! Kortet kan hentes på alle Wahwah-studioer, og er helt gratis. For mer info om Wahwah og hva de har og tilby sjekk ut hjemmesiden deres her

Ved førstegangs registrering hos oss vil alle studenter få 30% på behandling som velkomst tilbud.
Vi tilbyr fast 10% på ALLE behandlinger for alle studenter hele året.
Mandag-Tirsdag 15% på klipp mellom 09.00-13.00.

Vi kommer i en periode fremover til å ha Herreklipp til 150kr på ALISE sine lister, gjelder mandager fra kl.9-13. Ellers klipper hun til reduserte priser resten av uken.
Det er mulig å bestille hos lærling både på nett og app.

* Gjelder med gyldig studentbevis fra HVL.

Klubb Jovial

Samarbeidspartneren vår Klubb Jovial tilbyr lokalet med 18. års aldersgrense for organisasjoner og klasser. For reservasjoner eller andre henvisninger ta kontakt med personene under. For spørsmål kontakt Eksternansvarlig i BTS på mail: marked@bergents.org

Mathias Mellingen Tuft
Ansvarlig vert på Klubb Jovial
Telefonnummer: 902 14 959
Epost: mathias@klubbjovial.no
Ta kontakt for reservering av bord og lignende.