BTS – Bryr seg

Strikk og drikk

3 ganger per semesteret arrangeres strikk og drikk på kronbar

Innsamlingsaksjoner

Herunder gaveinnsamling, bidra til TV-aksjonen med mer.

Veldedighetsløpet

I fadderuken arrangeres veldedightsløpet.

Om BTS – Bryr seg

BTS – Bryr seg er en veldedighetsorganisasjon på Høgskolen i Bergen. Vi arrangerer ulike arrangementer som gir studentene mulighet til å vise at de bryr seg ved å gi tilbake til ulike formål i byen vår. Arrangementene vil strekke seg fra strikk og drikk til veldedighetsløp og familiedag tilknyttet tv-aksjonen.

Vi er en relativt nyetablert undergruppe i BTS med oppstart i 2015. Studentenes engasjement i veldedig arbeid er det som driver BTS – Bryr seg og vi vil stadig komme med nye arrangementer som kan hjelpe til å engasjere enda flere. Vi er også åpen for innspill til andre arrangementer eller organisasjoner vi kan gi tilbake til.

På strikk og drikk, som arrangeres flere ganger i semesteret, sponser vi garn og pinner for at dere skal kunne strikke til ulike veldedige formål. Det siste året har vi hatt stor suksess med å strikke til prematuravdelingen på Haukeland Sjukehus, og nytt fra høsten begynner vi også å strikke diverse varme plagg til Frelsesarmeen. Det du ikke blir ferdig med, fortsetter noen andre på – slik at vi gir mest mulig videre ♥ Vi stiller med erfarne hjelpere så her er alle velkommen!

BTS – Bryr seg styret består av leder og 3 styremedlemmer. Utover dette er vi avhengig av en arbeidsgruppe og frivillige.

  • 12010642_10156172229735249_5427264790680069498_o
  •  
  • Kontakt
  • bts.bryrseg@hib.no

Styret for BTS – Bryr seg

Menneskene under Bryr seg om deg og meg

face_4

June Mellum JondahlLeder bryr seg

face_4

Marit NerlandBryr seg

face_4

Hanne Cecilie SagenBryr seg

face_4

Hanne DahlBryr seg