Verv i BTS

Velges etter valgnøkkel

En god del av vervene i BTS velges på generalforsamling på våren eller på valgmøtet på høsten. Det finnes for tiden en hel drøss verv som velges. Dersom du føler at du har noe å bidra med så still til valg. Dette er en ypperlig måte å bidra til at din og andres sin studietid på HVL, nærregion Bergen blir fantastisk.

Det stilles ingen krav annet enn at du er villig til å bruke tid på vervet. Informasjon kommer når det nærmer seg valg, følg med her og på våre facebook-sider.

_MG_0868

IMG_5793

Oppmeldt verv

Velges ved intervju

Har du lyst til å bidra til å gjøre BTS til en fantastisk organisasjon som gjør både din og andres sin studietid til en fantastisk tid? Still til er verv ved intervju, disse kunngjøres på bergents.org og på våre facebook-sider.

Dette er ideelt for deg som ikke ønsker å holde en tale foran generalforsamlingen. I denne formen for valg av verv må du snakke for høyst 4 personer.

Arbeidsgrupper

Intet ansvar, bidrar sterkt i organisasjonen

Flere av undergruppene i BTS bruker arbeidsgrupper for å få gjort alt. Arbeidsgruppene er kritisk for at BTS skal lykkes i alle sine prosjekter, arrangementer og i daglig drift.

Ideelt for deg som ikke ønsker å ha ansvar, men likevel ønsker å bidra til organisasjonen. Følg med på facebook-sidene våre for utlysninger av arbeidsgrupper.

_MG_0884