Arrangement

BTS Vinterleker

Arrangerer årets happening.

BTS Bryr seg

BTS sin egen veldedighetsgruppe, arrangerer blant annet strikk og drikk.

BTS Events

Arrangerer en rekke fester og andre arrangement som grilling.

Om Arrangement

De aller fleste arrangmentene til BTS blir arrangert av denne avdelingen. Vinterlekene arrangerer et fantastisk event med ski og festligheter, BTS Bryr seg arrangerer en rekke veldedighetsarrangement, mens BTS Events arrangerer mange små og store festligheter.

BTS Vinterlekene

BTS Vinterleker

BTS Vinterleker er en undergruppe i BTS som arrangerer et magisk vintereventyr hvert år. I styret finnes det til sammen syv verv, hvor alle velges på våren. I tillegg har vi en arbeidsgruppe som hjelper styret med gjennomførelsen. Arbeidsgruppen velges som regel ved starten av høstsemesteret.

BTS Vinterleker arrangerer i hovedsak skitur, men også før- og etterfest i tilknytning til arrangementet. Vinterlekene er det største arrangementet i regi av BTS, og har som sikte å samle mest mulig glade HVL-folk på et sted på samme tid!

face_4

Aurora Elisabeth Opsund Leder

face_4

Kjell Flåten JohannessenNestleder

face_4

Mats Floor BrendenSponsoransvarlig

face_4

Einar Johan BarkvedArrangementsansvarlig

face_4

Henriette HjerpaasenMarkedsansvarlig

face_4

Andreas Valle Hansen Bookingansvarlig

face_4

Susanne TallaksrudØkonomiassistent

BTS Events

BTS Events

BTS Events er en undergruppe i BTS som arrangerer alt ifra stort til smått. I styret vårt har vi 6 verv, hvor noen velges på høsten og noen velges på våren. Vi har også en arbeidsgruppe som hjelper styret med å gjennomføre arrangementene. Arbeidsgruppe velges etter behov men oftest ved starten av høstsemesteret.

BTS Events arrangerer alt ifra små arrangementer som spillkvelder, filmkvelder og temafester. Vi arrangerer også litt større arrangementer som Rosettballet, som er avgangsballet for studentene ved HVL. Vi deltar også på Studentkampen hvor vi konkurrerer mot andre studentorganisasjoner.

face_4

Sidney EideLeder

face_4

Hakim Benjamin TrikiNestleder

face_4

Martine JohannsenØkonomiassistent

face_4

Hanne Grov LekvenMarkedsansvarlig

face_4

Sandra Madelen SparemBookingansvarlig

face_4

Thomas LysgaardE-sportansvarlig

BTS Bryr seg

BTS Bryr seg

BTS Bryr seg består av en leder og tre medlemmer. Leder og et medlem blir valgt til våren, og to medlemmer blir valgt til høsten. Vi har også en arbeidsgruppe som hjelper oss til å gjennomføre våre arrangementer.

BTS Bryr seg står ansvarlig for å arrangerer flere arrangementer slik at det skal bli lettere for studenter å kunne delta i veldedig arbeid. Vi er en relativt nyetablert undergruppe i BTS med oppstart i 2015. Vi har våre arrangementer som strikk og drikk tre ganger i semesteret, veldedighetsløp i fadderuka, aktivitetsdag i forbindelse med TV-aksjonen og gaveinnsamling til Frelsesarmeen ved juletider. Det er studentenes engasjement i veldedig arbeid som driver BTS Bryr seg, og vi vil stadig komme med flere arrangementer som kan hjelpe enda flere til å engasjere seg. Vi ønsker å vise at vi bryr oss om våre medstudenter og samfunnet vi lever i.

face_4

Henrik TjoreMedlem

face_4

Julie UlvesethMedlem

face_4

Lilly Veim EikjeMedlem

face_4

Medlem

BTS Sy deg ny

BTS Sy deg ny

«Sy deg ny» er en undergruppe av BTS som blant annet arrangerer sykvelder. Hele styret til «Sy deg ny» blir valg på våren, og består av leder og to medlemmer.

«Sy deg ny» er en nyetablert undergruppe av BTS, med oppstart høsten 2016. Vi arrangerer sykvelder for alle studenter, både de som er viderekomne og de som aldri har sydd før. Sykveldene er ei gylden mulighet til å reparere klær, sy noe nytt av noe gammelt, eller rett og slett sy noe helt nytt. «Sy deg ny» ønsker også å arrangere byttekvelder, foredrag og ulike kurs rettet mot sying.

Kamilla BarstadLeder

face_4

Kjell Flåten JohannessenMedlem

face_4

Sebastian Bugge DugstadMedlem

face_4

Fredrik HillestadØkonomiansvarlig